hits

Skattebetalerne sponser sodomi 

Høyres homoseksuelle Helse- og omsorgsminister Bent Høie har vært på farten igjen.

Helse- og omsorgsdepartementet har nylig besluttet at preparatet "Truvada" skal tilbys homoseksuelle menn [MSM] uten fast partner.  Behandlingen er anbefalt av WHO,  Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

 

Det fine med den såkalte PrEP-behandlingen (preeksponeringsprofylakse) er at det muliggjør at menn som har sex med menn [MSM] kan ha ubeskyttet sex nesten uten fare for HIV og AIDS.

 

Preparatet er mest å sammenligne med en vaksine. Brukt forebyggende, virker det slik, at det ved en eksponering for viruset, forhindrer HIV-infeksjon.

Til forskjell fra ordinære vaksiner snakker vi her om en pris pr. døgndose på 200 kr, eller ca. 73 000 kr på årsbasis.

 

Når nå homoseksuelle [MSM] snart får gifte seg i Den Norske Kirke, kan man kanskje se for seg en reduksjon i etterspørselen etter nevnte behandling, og derved også statens utgifter.

 

 

 

 #politikk #politikere

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Virkelighetensverden

02.02.2017 kl.18:58

"Når nå homoseksuelle [MSM] snart får gifte seg i Den Norske Kirke, kan man kanskje se for seg en reduksjon i etterspørselen etter nevnte behandling, og derved også statens utgifter."

Hvorfor skal det ha noen betydning om homofile får gifte seg i kirken eller ikke? Tror du at om man blir gift så blir man automatisk mer trofast?

Homolobby

02.02.2017 kl.19:52

Hei Virkelighetensverden: Det har gjerne ikke betydning. For homoseksuelle er vel først og fremst opptatt av av å bryte grenser. Mvh Redaksjonen.

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

30, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv