hits

WE ARE ALL COCKSUCKERS!

 

Som mange kanskje har observert i den senere tid, går hovedsakelig fremtredende menn i dress over hele Europa  nå rundt og leier på hverandre.

 

Nå senest kunne man observere to av Venstres stortingspolitikere, Abid Raja og Sveinung Rotevarn, vandre hånd i hånd på offentlig sted, på høylys dag.

Det har vært litt av en reise for herr Raja, den tidligere talsmannen for World Islamic Mission.

Det liberale partiet har for øvrig nylig vedtatt å åpne for såkalt altruistisk surrogati, for nettopp å bidra til at menn som har sex med menn skal kunne få seg barn.

 

Gimmicken har spredd seg som en farsott.

Det hele startet i Nederland, etter at to homofile menn ble banket opp på vei hjem fra fest. For å vise sympati og solidaritet, går derfor menn og leier på hverandre. I Nederland har vi sett både en partileder og en finansekspert. Også mannlige Nederlandske ambassadeansatte har vært observert leiende.

 

Nå har altså fenomenet spredd seg til Norge, og milliardæren Petter Stordalen var en av dem som var først ute. Foreløpig ser dette ut til å være et elitefenomen, noe vi først og fremst finner blant urbane, moderne, liberale og hovedsakelig sekulære velutdannede menn.

Målet med kampanjen er at folk skal like homoseksuelle bedre.

Ideelt sett ønsker man at alle skal måtte like homoseksuelle.

 

#politikere  #politikk

 

 

4 kommentarer

Fri og freidig

15.04.2017 kl.19:02

Jeg synes dette er helt nydelig å se på! Spiller ingen rolle om de er velutdannede menn i dress, uteliggere, homofile, heterofile, what not...

To menn som leier hverandre for å vise støtte opp homoseksualitet - HELT NYDELIG!

dandeliongina

22.04.2017 kl.19:29

Aldri skjønt hvorfor folk har noe i mot homofili i første omgang jeg da... Har vel ikke noe å si hva slags kjønn man liker? Er man et godt/ålreit menneske, så er vel DET det viktigste, tenker nå jeg..

23.04.2017 kl.07:06

Folk driter jo også, så om det isteden er kuksuging som foregår på herredassen så er det likegyldig for meg. Problemet med homofile er at de opptrer som mer feminine enn de mest feminine kvinner, som om de vil gni inn til hvermann at "meg er det noe veldig merkelig ved og du har å akseptere det". Nei. Bare nei.

KAPTEIN SKUTELØS

23.04.2017 kl.11:08

Bra at ordet Gimmick ble brukt her. For det er vel akkurat det. Folk må få lov til å holde på med det de vil, så lenge det ikke er til hinder for andre sitt liv. Slutt med gimmick'ene og lev som alle andre, som homo eller ikke. Spiller ingen rolle.

:-)

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

30, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv