hits

HOMO + HOMO = TRANS

Grete og Sonja, et likekjønnet kvinnelig homoseksuelt par, sto for en tid siden fram i en reportasje i ukebladet Hjemmet.

Sammen har de klart å frambringe et transseksuelt barn.

 

Grete og Sonja tenkte først at de kanskje hadde fått en lesbisk datter, ettersom dattera hatet rosa, og ikke ville gå i kjole. Dessuten foretrakk hun action-figurer framfor barbiedukker.

 

Men det skulle snart vise seg at det stakk dypere enn som så.

 

I en alder av 13 år oppdaget hun gjennom en TV-dokumentar at det fantes en løsning.

Hen har nå fått et guttenavn. For å skjule puppene går hen med kompresjonsvest, samtidig som hen går på hormoner.

 

Hen håper at forskningen en dag kan bringe hen dit at hen kan bli far.

Til hva, blir da det store spørsmålet.

 

Det eneste som er sikkert er at psykologlauget går gode tider i møte. 

 

7 kommentarer

27.07.2017 kl.13:37

Stakkars barn .

barnet trenger hjelp ikke hormoner

Cathrine Ruth

28.04.2018 kl.10:05

født i feil kropp er ikke noe nytt. mange syns dette er som homofili, helt absurd. men i mine øyne er det fantastisk at man kan hjelpe mennesker som er født feil kjønn. tenk å føle seg som jente og måtte dusje med gutter (og omvendt) etter gym på skolen!? jeg syns folk burde åpne øynene sine og bli mer forståelsesfulle og mindre dømmende! jeg håper hen kan bli far en dag. <3 også må jeg bare si at det er fantastisk at du skriver om slikt. fint med en litt annerledes blogg!! ønsker deg en flott helg. :)

Homolobby

28.04.2018 kl.11:38

Hei Cathrine Ruth: Men tenk om det bare var en fase, eller en fiks ide? Kjønnsbekreftende eller kjønnskorrigerende operasjoner er irreversible. Det er for sent å snyte seg når nesen er borte. Mvh Red.

Cathrine Ruth

28.04.2018 kl.13:49

Og hva om det faktisk er sant og ingen tror deg? Hva om du står alene uten å få hjelp! Hva om du var fanget i feil kropp og ingen trodde deg!? Vel, jeg vil ikke være en av de aom ikke forstår eller ikke tror. Jeg vil heller gjøre verden til et bedre sted og alle skal få være seg selv. Hvem har egentlig rett til å dømme eller fortelle om ting er sant eller ikke? Vel, den personen det gjelder kan kun vite hva dem føler og hva dem er. Ingen andre har rett til å bestemme det!

Homolobby

28.04.2018 kl.17:52

Hei Cathrine Ruth: Hvis vi lar oss styre av øyeblikkets følelser, bærer det galt av sted. Det finnes bare to kjønn, mann og kvinne, og det lar seg påvise hvem som er hva. Mvh Red.

Cathrine Ruth

29.04.2018 kl.13:28

Alltid 2 sider av en sak. ;)

Alejandro

06.01.2019 kl.15:34

Jeg har også skiftet kjønn.Nå jeg er en mann.Hvorfor?Fordi gir så mye mer!Mer penger uavhengig yrke,mere rettigheter,bedre service (spesielt fra kvinner).Sex uten skam,hetero,homo,osv.Jeg ble voldtatt to ganger eller mer,psykisk og fysisk uten at voldtektsmannen ble straffet i det hele tatt aldri til nå.De tjente seg søkrikke av seksuelle utnyttelsen og tenker at kvinner er dumme.Jeg endte med øddelagt helse og psykiske diagnoser (mange urettferdig settet).Jeg måtte si unnskyld for å være et kåte barn og etterpå ei kåte kvinne,ingen andre.Fatigdom var ingen unnskyldning og jeg ble og fortsatt er utsatte for all slags ,pervo,zoofyle,pedofile og psykotiske skurker på nettet som bruker ny teknologi for å voldta uten at noen klarer å forsvare seg.Er det rart at jeg ville bli en mann?Når de ville utnytte meg jeg har en Hære av homoseksuelle og trans menn som har vært også utnyttet og vil klare den pervo så godt at han vil ikke la hendene på et barn eller kvinne aldri mer.Bedre som det...Kvinner trenger ikke å slutte med sanne menn og perversiteter nivåer som ingenting med kjærlighet har å gjøre.De ,sier mange, kan ikke helbredes.La de som kan, ta vare på dem.Jeg er mot prostitusjon ,det gjør alt for lett for menn å få sex og det korromperer alt ,fra der de går til barnesenger..ingen respekt for ingenting.Jeg er Mann jeg er en homo trans mann!Takk til dere gutta ,jeg er ikke ei hore,eller et hole mer.

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

31, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv