Homsepropaganda mot barn - en menneskerett!



 

Russland har vedtatt en lov som forbyr enhver form for spredning av informasjon om homofile, lesbiske og transvestitter til barn og unge.  Formålet med loven er å beskytte barn og unge mot moralsk forfall.

 

I en fersk dom fra Den Europeiske Menneskerettsdomstolen i Strasbourg har tre homoaktivister blitt tilkjent oppreisning på tilsammen 43 000 euro.

Aktivistene hadde stilt seg opp utenfor en skole og deretter et barne-bibliotek, med plakater påskrevet  "Homoseksualitet er ikke perverst" og " Homoseksualitet er naturlig" (sic).

 

Homoaktivistene ble derfor bøtelagt.

 

I følge domstolen har de tre blitt diskriminert (§14). Dessuten foreligger det brudd på deres ytringsfrihet (§10).

 

Domstolen stiller blant annet spørsmål ved påstanden om at seksuell "orientering" kan bli påvirket og endret  ved ekstern påvirkning.

Etter vårt skjønn er det det samme som å stille spørsmål om reklame er egnet til å påvirke adferd.

For øvrig ruller det for tiden  en heftig debatt om Netflix-serien "13 reasons why", om Hanna som tar selvmord, og dens eventuelle påvirkning.  Trondhjem  kommune  sendte nylig brev til alle foreldre som har barn i grunnskolen, etter uvanlig forekomst av selvmord og selvmordsforsøk. I følge kriseteamet fortalte mange at de hadde sett "13 reasons why".

 

Framfor alt fant domstolen at Russland ved denne loven hadde fremmet fordommer og oppmuntret til "homofobo", noe som er uforenlig med verdiene likhet, pluralisme og toleranse, i et demokratisk samfunn.

 

 

Les pressemelding her: ECHR , søk Bayev.

(Judgment Bayev and Others v. Russia - legislation banning the promotion of homosexuality)

 

#mamma #pappablogg #barn #nyheter #norge #familie #presse #kirken #politikere #media #aviser #politikk #tag #mamma #pappa #blogg

#helse

 

6 kommentarer

Bjørn

03.07.2017 kl.10:54

Nå går vel mye av dette på at barn skal få lov å være barn og ikke utsettes for og dras inn i problemstillinger som ikke hører hjemme i en barnehage på grunn av identitetspolitisk aktivisme.

Barn skal ikke måtte forholde seg til sin egen seksuelle legning før de i det hele tatt har noen formening om hva dette er. Gir det noen som helst mening at barn skal gå rundt å spekulere i hva slags legning de har når de ikke har noen formening om hva dette engang betyr for dem, når de primært har lyst til å være dinosaur, tiger eller ørn?

Dette er helt legitime oppfatninger som verken er homofobiske eller forskjellsbehandler noen som helst.

Det er også helt legitimt å være imot bevisst politisk, religiøs eller annen påvirkning av barn, for voksnes interesser. Historien er full av gruppetenking som utnytter og påvirker barn på områder de ikke har noen formening eller forståelse av, for vinning senere. Dette er propaganda. Vi har dette på mange områder allerede, som politiske ungdomspartier, søndags- og koranskoler og andre institusjoner som forsøker å dra barn inn i en boble før de lærer kritisk tenking, pga. de voksnes personlige interesser og ønsker.

Alle er født som de er, men det er ikke nødvendig å inntrodusere ikke-problemer som kan virke forvirrende og forstyrrende på barns utvikling. Det er relativt bred enighet om at seksuell legning, eller disposisjoner som fører til at man lander på den ene eller andre siden er medfødt. Det er derfor mye viktigere å jobbe for toleranse for at alle barn er forskjellige og at de skal få leke med å være den de er, fremfor å fortelle gutter som vil leke med dukker eller guttejenter at de kanskje er "annerledes" at dette nødvendigvis har noe med kjønnsidentitet eller legning å gjøre.

Hvis barn er viktige, så jobb for å øke toleransen for individuelle forskjeller. For det er også slik at homser først og fremst er individer med egne tanker og ønsker, ikke først og fremst homser.

Å gjøre homse til noe som er viktig og står over andre menneskelige forskjeller som er mer unike, tilfører ikke LBGT samfiunnet noe som helst, annet enn å manifistere at LBGT-folk er annerledes og skal behandles annerledes enn andre, nettopp på bakgrunn av legning.

Misantrop

15.08.2017 kl.16:33

Hvis du synes barn skal bli utsatt for homo propaganda kan du rett og slett dra til helvete

Homolobby

15.08.2017 kl.17:35

Hei Misantrop. Vi mener barn bør skånes for slikt.
Menneskerettene er dessverre utenfor demokratisk og folkets kontroll. Mvh Redaksjonen

Tor

10.09.2017 kl.07:20

Å kalle seg homolobby , betyr det at dere er homo også?

Spør pga dere kaller homo

Barn bør skånes for mye.

Ps

Før du spør

Er hetro og like kvinnfolk

Homolobby

10.09.2017 kl.10:22

Hei Tor: Det er ingen i redaksjonen som er homo. Lobbyen er tenkt å være et samlingssted for homser,lesber ,transer etc. der man kan diskutere. Etterhvert håper vi at de vil innse at å velge å bli homoseksuell er galt. Mvh Redaksjonen

06.11.2017 kl.04:37

Det dummeste man gjør er å gi unger dingser som smarttelefoner, nettbrett o.l eller lar dem se på TV alene. Bare på NRK sendes det så mye skitt at det nesten ikke er til å tro. Ondsinnede mennesker ønsker å bederve barn og ungdom med vemmelig propaganda. Ikke en gang på skolen er de trygge. Nå begynner perverteringen og inndoktrineringen allerede I barnehagen. Det lureste man kan gjøre for å beskytte barn og ungdom er å hjemmeskolere dem og å kontrollere hva slags media de har tilgang til.

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

29, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv

hits