hits

NAZIHOMO innvalgt til tysk riksdag!

 

24. september 2017 var det valg til den tyske Riksdagen.

CDU og rikskansler Angela Merkel gikk på en smell, blant annet etter å sluppet inn anslagsvis 900 000 flyktninger i 2015, hvorav størstedelen var muslimer. Valgets store vinner var AfD, Alternativ für Deutschland, som fikk ca. 13 % av stemmene, og blir dermed for første gang representert i den tyske riksdagen.

AfD ble stiftet i 2013 som et anti-europarti. Motstand mot en liberal flykning- og innvandringspolitikk har vært blant partiets hovedsaker. Og nå er de altså Tysklands tredje største parti.

 

"Nå blir pøbelens hat trukket inn i parlamentet" var Suddeutsche Zeitungs kommentar.

Mange av partiets kandidater har kommet med rasistiske meldinger og kommentarer. Benjamin Nolte fra Bayern mener eksempelvis at man skal hilse på mørkhudede ved å gi dem en banan.

Allerede på valgkvelden var der demonstranter i gatene og ropte "nazister forsvinn".

Og Luxembourgs utenriksminister Jean Asselborn hevdet at "nazistene igjen har inntatt folkeforsamlingen i Tyskland".

 

En av partiets frontfigurer er Alice Weidel, en lesbisk tobarnsmor som tidliger har jobbet for Goldman Sachs. I lekkede e-poster har hun beskrevet den sittende regjeringen som "schweine", som jobber for andre verdenskrigs seierherrer, og ikke gjør annet enn å holde det tyske folk nede.

 

Nå er det ikke noe nytt at homoseksuelle inntar særdeles politisk ukorrekte standpunkter med hensyn til islam og innvandring. Mange av de mest rabiate kontrajihadistene er homoseksuelle.

Den somaliskfødte hollandske politikeren og aktivisten Ayaan Hirsi Ali samarbeidet med Theo van Gogh  om filmen "submission". van Gogh  ble myrdet på gaten i Amsterdam av Mohammed Bouyeri.

Og essayisten og forfatteren Bruce Bawer ble flittig sitert av Anders Behring Breivik i hans manifest, 2083 ? A European Declaration of Independence, hvor han oppgav Bawer som et av sine viktigste ideologiske forbilder.

 

Her hjemme på bjerget har den lesbiske Hege Storhaug vært en enslig svale.

Storhaug jobber for Human Rights Service, og har bl.a. gitt ut boka "Islam, den 11. landeplage".

 

Men nå kan det se ut til at noe er i ferd med å endre seg. De seneste åra har verden bl.a. opplevd massakren på "The Pulse" i Orlando, og vi har sett homoseksuelle bli kastet  fra hustak i Kalifatet.

 

Lørdag 7. oktober 2017 klinker selveste Dagbladet til med en tosidig kronikk skrevet av studenten Jakob Semb Aasmundsen med tittelen: "Er vi homofile i krig med islam?"

Og videre; "homokampen er blitt til en ideologisk høygaffel rettet mot muslimer".

Studenten uttrykker sin bekymring slik: "Med flyktningekrisen og tilstrømmingen av stadig flere muslimer til Europa kjenner jeg på en voksende frykt for at jeg som ung homofil går en utrygg framtid i møte".

 

 

 #nyheter  #politikere  #politikk

 

 

4 kommentarer

CMS

22.10.2017 kl.13:09

Så, i din omtale av jihadister og homofile kontrajihadister var det sistnevnte du valgte å kalle rabiate...? Går det det an å kalle noen rabiate, når de de er ute etter ville SLAKTET DEM om de fikk sjansen? Herregud hvor gal verden har blitt!

Homolobby

22.10.2017 kl.13:18

Hei Gollumilla. Jihadister er også rabiate og vel så det. Verden er full av paradokser. Også homoseksuelle viser seg å være nazister, rasister og fascister.
Mvh Redaksjonen.

Mille

15.12.2017 kl.23:58

Supert innlegg, og jeg støtter dine meninger.:)

AndersInge

16.12.2017 kl.03:03

Hadde Europa bare hørt mye mer på Ayaan Hirsi Ali i stedet for Angela Merkel hadde mange jenter sluppet å blitt voldtatt. Kan ofte være lurt å lytte til folk som har peiling selv om dei er lesbiske. Rabiate tyske politikere kan fort ødelegge verdensdeler.

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

30, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv