hits

Født sånn eller blitt sånn - Mia Hundvin viser vei

 

Født sånn eller blitt sånn; dèt er spørsmålet!

I dagens samfunn ser det ut til å herske stor forvirring rundt homoseksualitet. Mange ser ut til å leve i den villfarelse at de er "født sånn".

 

Homoseksualitet er definert som kjønnsdrift og seksuell aktivitet rettet mot personer av samme kjønn.

 

La oss starte med det åpenbare. Dersom man har sex med en person av samme kjønn er dette noe man gjør frivillig. Altså et resultat av et valg.

Når det gjelder dem som er tiltrukket av personer av samme kjønn, er saken den, i følge Store Norske leksikon, at det  

"finnes ingen generell teori som forklarer homoseksualitetens opprinnelse eller årsaksforhold. Det opereres både med arvelige, biologiske, psykologiske og sosiale forklaringsmodeller. De biologiske modellene baserer seg dels på hormonelle årsaksforhold og/eller teorier om en annerledes differensiering av deler av hjernen. Ingen av teoriene er dokumentert vitenskapelig"

 

Vitenskapsmenn har i lang tid vært på jakt etter selve homo-genet,  man har aldri klart å påvise det.

Ergo er homoseksualitet da noe man dypest sett velger.

 

Vår innstilling er at homoseksualitet er et galt, for ikke å snakke om tåpelig valg.

 

Vi roper derfor høyt 3 X 3 hurra for Mia Hundvin!

Den landskjente håndballspilleren og tidligere verdensmester Mia Hundvin inngikk i år 2000 partnerskap med danske Camilla Andersen.

Hun er i dag samboer med snøbrettkjøreren Terje Håkonsen, som hun har to barn sammen med.

Mia har vist vei og vi vil derfor oppfordre alle andre homoseksuelle til å følge hennes eksempel.

 

 

Kilder:

Wikipedia

Store Norske Leksikon

 #blogg

 

 

 

9 kommentarer

Runar

16.02.2018 kl.20:07

Kjekt å vite at DU kan bli gjort homofil også da! Om du sier det er et valg så kan jo du bli overtalt til å forelske deg i noen med samme kjønn!

Og betyr dette at homofile dyr har fri vilje og velger å være homofile?

Homolobby

16.02.2018 kl.20:33

Hei Runar: Ja jeg tror alle kan gå i homo-fellen. Og flere og flere gjør det.
Nå er ikke jeg et dyr, og vil nødig uttale meg på vegne av dem. Du kan jo spørre dyrene selv.
Hilsen Red.

I r l i n

17.02.2018 kl.08:54

Hver gang en heterofil sier at homofili er et valg, så vil jeg spørre om den heterofile som sier det om de hadde klart å ta samme valg. Det blir et for dumt argument. Med tanke på at homofili er noe som ofte forekommer i naturen også (for eksempel er flaggermus og pingviner blant dyrene som har størst tendens til å bli homofile) så synes jeg det er vanskelig å si at det er et valg. Om det ikke er bevist som du påpeker, så er det heller ikke motbevist.

MEN! Om det så var slik at det faktisk var et valg. SO WHAT? Hvorfor bry seg? Homofile mennesker er jo like mye mennesker som heterofile. Jeg bryr meg ikke dersom du tenner på S&M eller har fotfetish.

Homolobby

17.02.2018 kl.12:08

Hei I r l i n: So what sier du. Du må f.eks. være med å betale prøverørsbehandling for lesber. Snart må du betale for donoregg og surrogati for homser. Trenger ikke homoseksuelle ta konsekvensene av sine valg?
Mvh Red.

Cathrine Ruth

28.02.2018 kl.11:05

Jeg syns dette blir veldig dumt. Mange homofile som har prøvd å forelske seg i motsatt kjønn fordi dem ikke tørr å komme ut av skapet. Men de klarer ikke. Da syns jeg dette blir veldig dumt å kalle et valg. Tviler på at mennesker velger å være homofil når de selv vet at mange lager masse styr og faktisk bruker vold for å vis at de er imot homofile. Nei, dette med valg mener jeg er bare tull. Og det er faktisk noe som heter bifil og da kan man falle for begge kjønn. Jeg vet ikke grunnen til homofili, men jeg vet at det ikke er et valg!! Det eneste valget her er at de enten velger å komme ut av skapet eller at de velger å leve ulykkelig fordi dem ikke orker alt negative folk slenger mot dem.

Tommy T

21.03.2018 kl.21:14

Hvis homofili hadde vært et valg, hadde jeg nok valgt det bort for mange år siden da jeg gikk gjennom flere års mobbing. Hva angår Mia Hundvins legning vet jeg ikke, men ting kan vel tyde på at hun er bifil. Hetero, bifil, homo. Er en vesentlig forskjell der ser du...

Homolobby

21.03.2018 kl.21:45

Hei Tommy T: Du er i hvert fall ikke født sånn.
Mvh Red.

Jon Kakapo

06.05.2018 kl.21:51

Jeg vet ikke, syns den var litt tynn jeg.

Men det finnes mange gener assosiert med homofili.

nature.com/articles/ng1195-248

science.sciencemag.org/content/284/5414/665

blog.23andme.com/wp-content/uploads/2012/11/Drabant-Poster-v7.pdf

Homofili kan også være et gode for samfunnet. Da folk går i mer spesialiserte roller. Homo par jobber mer og betaler mer inn i statskassa en de spytter inn. Da blir det mer penger for deg å dine.

Laurie Deline

07.05.2018 kl.10:46

Sykt spennende tema og en diskusjon som vi mennesker aldri kommer til å bli enige om hehe :D

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

30, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv