hits

Equinor - WE FUCK ASS!

 

16. mai i 2018 vedtok generalforsamlingen i Statoil at selskapet skal hete Equinor.

Olje er borte fra navnet. Men Equinor skal fremdeles satse på olje og gass, samtidig som de utvikler seg til et bredt energiselskap.

Selskapet er allerede tungt investert i vindmølleprosjekter, og har også gjort sine første investeringer innen solenergi. Elektrifiseringen av norsk sokkel skal fortsette med uforminsket styrke. Innen 2030 skal Equinor investere 100 milliarder kroner i fornybar energi. Equinors konsernsjef Eldar Sætre støtter Parisavtalen.

 

Selve navnet, Equinor, kombinerer «equi», utgangspunktet for ord som «equal», «equality» og «equilibrium»  likhet, likeverd, likevekt og balanse.

Selskapsnavnet ble lansert med brask og bram, med annonser, intervjuer og reklamefilmer.

 

Det er imidlertid ting som tyder på at det også er noe annet som er forandret.

I lanseringsfilmene framkommer det blant annet at selskapet ... is "cheering for diversity and equality", hvorpå det proklameres at "the future is female".

 

 Equinor framstår nå også som en kompromissløs støttespiller for transseksualitet. Transseksualisme er nemlig et av de sterkeste uttrykkene for likevekt og balanse.

 

Dessuten støtter Equinor surrogati og eggdonasjon for homoseksuelle menn, på tross av at dette er forbudt i Norge, og de aller fleste land Equinor har aktivitet i.

 

Equinor er et progressivt selskap som er med på alt som er gøy!

WE FUCK ASS!

 

kilder:

Aftenposten: Intervju med konsernsjef Eldar Sætre

Youtube:

Takk, Statoil! Det har vært en glede (norwegian)

Equinor. Det som forandret oss (Norwegian)

2 kommentarer

Peter

31.08.2018 kl.22:06

Herlig kommentar, nydelig slagord! Tenk om de kunne kommet ut av skapet med et sånt budskap :D

Homolobby

31.08.2018 kl.22:13

Hei Peter:, hva mener du med «tenk om»?
Red.

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

30, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv