hits

Begikk Brett Kavanough overgrep mot Michael Obama?

 

Kampen om makta i USAs høyesterett har nådd nye høyder.

Republikanernes kandidat  til den ledige plassen, Brett Kavanough, har blitt beskyldt for overgrep. FBI har nå fått en uke på seg til å etterforske hva som egentlig skjedde på en fest for 36 år siden.

Er en mann som begikk voldtektsforsøk skikket til å sitte i USAs viktigste domstol?

 

En utnevnelse av Brett Kavanough kan påvirke rettstilstanden i tiår framover. Høyesterettsdommere er uavsettelige, og sitter på livstid.  Det er antatt at Kavanough vil ligge på høyesteretts såkalte konservative fløy. Det er mye som står på spill; fri abort, homoekteskap m.v.

 

I Norge derimot er situasjonen en helt annen.

Enten fordi norske folkevalgte er for dumme til å skjønne hvor viktig en slik utnevnelse er, eller fordi de er såre fornøyd med tingenes tilstand.

Høyesterett gikk inn i år 2014 med en dommer i manko, fordi ingen av landets jurister gadd søke på det utlyste dommerembetet. Manglende entusiasme kan skyldes advokater og juristers langt større interesse for penger. Eller det kan skyldes at jobben ikke lenger er så interessant, ettersom mange viktige avgjørelser tas ved menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, som i praksis , med sine dynamiske tolkninger også fungerer som ikke-folkevalgte lovgivere.

 

 

Samtidig verserer en konspirasjonsteori om at Michelle Obama egentlig er en "trannie", og at hans navn er "Michael". Hva tror du?

 

 

kilder

Youtube: Michelle Obama was born a man

Se også: Homsepropaganda mot barn - en menneskerett!

 

#politikere  #kjendiser #homo #homoseksuell #gay #homolobby

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Homolobby

Homolobby

30, Agdenes

Følg nyhetsoppdateringer på Twitter https://twitter.com/HomolobbyInt . Homolobby ønsker å være den foretrukne ressurssiden for spørsmål rundt kjønn, legning og seksualitet. Vi håper å få i gang gode debatter med høyt læringsutbytte.

Kategorier

Arkiv